СКОРО ДО ШКОЛИ

Шановні учні та батьки! Наш колектив з нетерпінням очікує на зустріч з Вами!

Давайте разом запам’ятаємо декілька нових правил у цьому навчальному році:

Заняття для учнів усіх класів розпочинаються о 8.30.

Вхід та пересування приміщеннями закладу дозволяється при наявності захисної маски чи респіратора.Зміна маски кожні три години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичний пакетик (zip - пакет, або папка на кнопці) один - для використаної маски, інший - для нової чи запасної. Для використаних одноразових масок у школі розмістять спеціальні контейнери. Учням 1-4-х класів дозволяється вхід та пересування по закладу без маски

Захисні маски можна не використовувати під час занять у класі.
Вранці, перед виходом дитини з дому, виміряйте їй температуру, оцініть стан її здоров'я і не відпускайте до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Пам'ятайте про колекивну відповідальність!!!

В школу заходять тільки учні, вчителі та персонал школи. Батьки (законні представники дитини), бабусі та дідусі спілкуються з учителями дистанційно (телефоном, по Вайберу, Скайпу тощо)

При вході в школу буде антисептик, яким дитина обов’язково має обробити руки; також необхідно пройти температурний скринінг.
Навчання буде в одному класі; переходити в інший кабінет діти будуть на уроки інформатики та фізкультури.

Обов'язково забезпечте свою дитину індивідуальною пляшечкою води.

Для харчування в їдальні для різних класів буде відведено окремий час.

Учням, які підвозяться до закладу освіти, дозволено вхід до салону автотранспорту лише за наявності засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски)
Якщо в дитини будуть виявлені ознаки гострої респіраторної хвороби під час занять, вона має одягнути захисну маску і буде тимчасово ізольована в медичному кабінеті закладу. Далі інформуються батьки (інші законні представники) і приймається узгоджене рішення щодо подальших дій.

Пам'ятайте, основним заходом гігієни рук в умовах закладу освіти є миття рук з милом!!! Тож привчайте дитину до гігієни рук!!!

Сподіваємося на Вашу підтримку і розуміння!!!
Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.